Bu haftasonu dolu dolu geçti. Sevdiğimiz arkadaşlarımızla buluşup önce Taksim daha sonra ise Galata yaptık. Hepinizin tanıdığı Gizzzy ise Ankaradan geldi, gelmişkende buluştuk hemen minnoşumla hasret giderdik. Terkos, Beyoğlu iş merkezlerini gezip alışveriş yaptık. İşte haftasonundan kareler.
Bere:Hm
Kaban: Zara
Sweat: Zeto (Sipariş için mail atabilirsiniz)
Tayt: Stradivarius
Bot: Hunter
Çanta: Zara
Giz'le karşılıklı gülerken çektirdiğiniz fotoğraflar çok doğal ve tatlı çıkmış :)
YanıtlayınSilEvet o sırada biz başka bişey konuşuyoduk çekmişler bizi çok teşekkürler canım:)
Silzeto yine çok tarzsın , çok tatlısın her zaman ki gibi:)
YanıtlayınSilÇok teşekkür ederim:)
Silişportacılar ve defolu ürünler dışında başka yerlerdende alışveriş yapsan artık. devamlı terkostasın :) yazma bari devamlı kopuyoruz :D
YanıtlayınSilha bide istanbulu keşfediyo gibi halin var, birazda kendi memleketini yazsan.
Birincisi ihraç fazlası ürünler satılıyor orda yada toptancılardan alınan ürünler. İkincisi istediğim yerden istediğim şeyi alırım bunu sorgulamak sana düşmez. Üçüncüsü evet keşfediyorum bilmediğim yerleri görmek gezmek beni mutlu ediyor. Dördüncüsü zaten Ankarada yaadığım yıllarda orayıda yazıyordum dikkatli bakarsan anlarsın.
Silbebeğim ikinizde ısırmalıksınız!şu yukardaki de ne diyor Allaha sen kafası mı güzel bu insanların ne dir bu negatiflik kıskançlık ne komikler:D sil şunları walla ya:D özledim seni çoook!
Silzetom yazdım yazdım silindimi nooldu anlamadım:s ikinizide yerim!yutarım!çok özledim ya çoooö.yukardaki de ne demiş Allahasen ya kafaları mı iyi bu tarz yorum yazanların anlamıyorum ki:S hiç yayınlama bile kıskançlıktan ölücekler:D:D ehehe seviyrum seni çok bitanem balım!
SilHiç cevap vermeye değmez bu tip yorumlar aslında, birileri dikkat çekmeye çalışıyor işte... Yoksa nereleri gezdiğin, paranı nasıl harcadığın, ne yediğin içtiğin kimseyi ilgilendirmez. Sen paylaşırsın beğenen okur beğenmeyen okumaz..nokta..
SilSiz de çok tatlı görünüyorsunuz ne zaman bir eski Ankaralı görsem İstanbul'da İstanbul'a taşınan kankam gelir aklıma..
Fosforlu renkleri en guzel tasiyan sensin zetooo :)
YanıtlayınSilTeşekkürler canım ben de çok seviyorum koyu saçlarımla fosforlu renkleri:)
Silher zamanki gibi oldukça stylishsin zetocum da gizzzy'nin de saçları çok tatlı değil mi? :) kendi mi yapıyor ki acaba?
YanıtlayınSilZeynepcim teşekkürler canım evet kendi yapıyor daha önc anlatmıştı blogunda da:)
SilGizzzy'nin stiline bayıldım!
YanıtlayınSil:) Hemen Minnoşa söleyelim bunu:)
Silsüpersin zetocum. saçma yorumlara yer verme bile ne gıcık insanlar var tek tıkla çıkabilir sayfadan, oturup yorum yazıyor, benim en çok sevdiğim durum bu 500 liralık elbiseyi de alan birnin 5 tl lik bluz da alması önemli olan stilize etmek sen bunda çoook başarılısın.
YanıtlayınSilAnkara lı blogger listemdeydin artık İstanbul ne önemi var aynı zetomuzsun sen :)keşiflere devam ;)
Esracım Ajda Pekkan bile pazardan giyindiğini söyleyen biri insanların bu pazar bu terkos yada başka bi yer diye yadırgamaları bana da çok ilginç geliyor. Önemli olan yakıştırmak ama tabi herkes anlamıyor bunu. Teşekkürler canım ben aynıyım hala bilenler biliyo zaten:)
SilZeto sen harika görünüyorsun,olumsuz yorum yazan bayan ne kıyafetine ne tarzına ne fiziksel güzelliğinde kusur bulamadı,o yüzden ne yapsın,bırak yapsın yorumunu,o da bundan mutlu olacak seviyede;)
SilKızlar ikinizde çok tatlısınız. Sizleri takip etmekten keyif alıyorum.
YanıtlayınSilhttp://lagrimas-de-amor.blogspot.com/
Droplet çok teşekkürler biz de bişiler paylaşmaktan çok keyif alıyoruz:)
Silher zamankı gibi yakıyorsunuz ortalıgı kızlar:)
YanıtlayınSilfast-moda.blogspot.com
İkinizde süpersiniz kızlar... Bir arada görmeyi özlemiştimm.
YanıtlayınSiloo gezmeler gezmeler! süper :)
YanıtlayınSilberene ba yıl dım ,çok yakısmıs<3
zetoo bugünki kombinine bayıldım harika olmuşsun:))))bu arada zaranın ikinci indirimi ne zaman oluyo acaba biliyomusun???bide eldivenler nerden?:))))
YanıtlayınSilKem gözler uzak dursun sizden zetocum!!
YanıtlayınSilO kıskanclıktan geberecek adsız yorumuna gelecek olursakta hem kıskanclık ve hemde çekememezlik içerdiği için spam algılanması gerekiyormuş aslında!! Artık kendi ne kadar kişilik sahibi değilse adsız yorum yazıp başlığına kendi adını yazamıyacak kadar zavallı!!
Neyse gereken cevabı vermişsin ama dayanamıyorum böyle hadsizliklere..
Gizemcim şu saç şeklinden vazgeçse keşke artık :) Onun o gür saçlarını görmeyi özledim şahsen^^ Gerçi kendi bileceği iş ama sürekli yapınca benim ghibi bir çok kişi isyanlarda^^
Sayende de İstanbul'a gidince neleri nereden alabileceğimi bileceğim!Teşekkürler..
Kıskananlar ve senin bu postlarından rahatsız olanlarda blogdan uzak dursalar keşke..
Öpüldün,İstanbul sana çooook yaradı çoook :)
harika görünüyorsunuz fıstıklar :) ah çağıraydınız bende gelirdim valla canım bir taksim çekiyor ama bebiş dolayısı ile çıkamadım uzun zamandır:) neyse bi dahakine diyelim artık:)
YanıtlayınSilcıvıl cıvıl hatunlar sizi :)
canımm seni çok seviyorum beğenerek de takip ediyorum gizz de ancak anlamıyorum gizz in bu kadar farklı bir tarzı varken neden hep aynı saçlar aynı kıyafetler hep karma karışık.üst üste giyinmişte acele bir yere çıkmış gibi kendi bloguna da yazdım hatta :)) saçı cici kombinlerde bazen güzel durabiliyor fakat hep aynı :( garip duruyor,, sevgilerimle :))
YanıtlayınSilben siyah çantayı merak ettim,yeni sezondan mı acaba bulabilir miyim?
YanıtlayınSil