Şu soğuk kış günlerinin en güzel koruyucularından biri de parkalar. Haki yeşil rengiyle özdeşen parkalar bu yıl farklı renk tonlarıyla da hayatımıza girdi. Özellikle camel en çok tercih edilen renklerden olmayı başardı.
Hemen hemen her kombinle de bütünlük içinde olan bu parkalardan indirim dönemin de edinmek şart. Hem soğuklardan koruyucu, hem de trend bir parça arıyorsanız parkaları bu kış dolabınıza ekleyebilirsiniz.
Görsel:Asos,Fashionologie
bence camel renginde daha degisik, daha hos duruyor :)
YanıtlayınSilyesili pek fazla gordum galiba..:)
sevgilerr
Ben hala bu parkaların devrimci çağrışımından kurtulamadım:) Zaten dilim de durmuyor alıverirler içeri valla:)
YanıtlayınSilAhh dün arayıp arayıp da bir yerde dahi bulamadığım, bulduysam da en şahanesinin Mango'da olup bedeninin olmadığı parkalar :'(
YanıtlayınSilZetom seni nasıl özledik bir bilsen. Yeniden hoş geldiiin! Havalar soğuyunca parkamı dolaba kaldırdım ama bu güzel kombinleri görünce yeniden giymem gerektiğini düşünüyorum :)
YanıtlayınSilbu sol alttaki nereden bulunabilirrr?? acaip beğendim :)))
YanıtlayınSilminecim Asostan bu parkalar oraya bakabilirsin.
YanıtlayınSilHaki ve yakası kürklü parkaları o kadar beğeniyorum ki! casual bir şıklı sunarken bir yandan da ne ile kombinlese insan uyuyor enteresan bir şekilde :)indirimler bitmeden ben de bir tane edineceğim! ;)
YanıtlayınSilacaba bu parkaların pembesi mavisi falan nası olur :)
YanıtlayınSil