Uzun bir aradan sonra herkese 'Merhaba' O kadar çok şey birikti ki nerden başlasam bilemiyorum. Ama en önce düğünden başlamalıyım sanırım. En çok görmek istediğim yerlerden biriydi Paris benim için. Hem gördüm, hem de unutulmaz anlar yaşadım. Evlenmek için biz Ankara, İstanbul yada İzmir arasında kalmadık hiç. İstediğimiz şey ailemizle birlikte olup, yurtdışında evlenmekti, telaşsız, stressiz ve bunu çokta güzel başardık. Saçımı, makyajımı herşeyimi o gün kendim yaptım o kısımlarla ilgili bir post ise daha sonra gelicek. Konsoloslukta 18 Temmuz günü birbirimize sonsuza kadar 'Evet' dedik. Hayatınızda sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın, kim ne der diye asla düşünmeyin inanın hep güzel şeyler sizi bulacaktır, bir dost tavsiyesi ;)
bende hiç cesaret edemedim, hatta hala sandalet ve çorap ikilisini kullanırak "moda kurbanı" olmaktan korkuyorum:)
YanıtlayınSilya zetocum ben de denemek ıstıyorum hatta bayılıyorum ama bızım mıllet daha o algıda degılken cesaret toplamak zor be! hatta sozlesıp bı hafta herkesi güdülemek gerek hayde millet çorap üstü sandalet giyiyoruzzz :))
YanıtlayınSilSanırım buda beğendiğim ama cesaret edemediğim akımlar arasında yer alacak
YanıtlayınSilmadambfashion.blogspot.com
ben hala alışamadım bu trende yaaa :)
YanıtlayınSilYa o değil de, ben şu, burnu açık ayakkabıyla çorap giyme fikrine bir türlü alışamıyorum. Bende gülünç duruyor mesela...
YanıtlayınSilBen de bu trendi uzaktan, hatta monitörden seven ama yakında olduğunda bir miktar huzursuz olanlardanım. Ama yine de çok iddalı olmayan bir versiyonu denenebilir diye düşünüyorum:)
YanıtlayınSilBoyle gorsellerde gorunce cok begeniyorum ama hala cesaret edip giyemiyorum:(
YanıtlayınSilBu trend bence cok sacma ve cok komik. kesinlikle cok buyuk bir kroluk gibi geliyor bana. Modanin bunu trend yapmasina da inan hic anlam veremiyorum. kullanacagimi hic sanmiyorum. bence sen de 1 yil sonra cesaretlendim falan deme zeto, bence hic kullanma. :)
YanıtlayınSilya ben bu modaya bayılıyorummmm ama Türkiye'de tutmadı, tutacağını da sanmıyorum ve o yüzden giyemiyorum. Çünkü bizde genelde kırsal kesimde teyzeler zaten çorap/çetik üstüne terlik ayakkabı giydikleri için kıro modası olarak adlandırılar kesin giyersek :(
YanıtlayınSilhttp://rainbowgatherer.blogspot.com
biraz farklı sanırım...kıyafetle bütünleşince hoş olabilir...
YanıtlayınSilBen çok seviyorum bu trendi, çok da giydim geçen sene, bu sene de tam mevsimi geldi diye sevinirken yağmurlar bir türlü bitmedi ki giyelim :))
YanıtlayınSildenizsaatcioglu.blogspot.com
Hiç bir zaman ayağımda göremicekleri bişi :)
YanıtlayınSilCURCUNAM
ilk fotoğraf harika :)
YanıtlayınSilbu trendi seviyorum da toplum hazır değil :) gerçi hali hazırda bu formatta giyinen kadınlarımız var ama trendin tersten bakılmış haliyle.
http://trendydolap.blogspot.com/
sitenin içeriği çalınıyor.
YanıtlayınSilhttp://www.futli.com/sandals-socks.html
risk budur:)
YanıtlayınSilvala zetocum ben gecen sene cekımlerde bu rıskı aldım kullandım modellerımde ama ne alaka falan dıyen bılmeyen cok bıde sokakta gydgmı dusunemıyorum kı umrumda olmaz ama soyle bır durum var gycek bır ortam olmadı yınede ınsanlarmz buna pek acık deıl yasadım ve gordum :))))
YanıtlayınSilçekilişime beklerim
http://www.nalanhaznedar.com/2011/11/nalan-haznedar-hediye-verirse.html