Bu haftasonu dolu dolu geçti benim için. Öncelikle ev oturması+karaoke yaptık. İnsanın evlenen arkadaşları çoğalınca dışarda gezmek yerine evde oturmayı tercih ediyolarmış gayet mantıklı :) Bundan sonra ev oturmasına gitmek istiyorum biraz misafircilik oynayabilirim:)
Bordo deri görünümlü pantolonum şu sıralar en en en sevdiklerimden. Çok fit duruyorum sanırım ondan ;P
Arkadaşımın evinin bir duvarın da Brooklyn köprüsü yer alıyor. Işıklandırma ise süper tam poz vermelik:) Tabii iyi çeken bir makina varsa:)
Aaaa bi baktık Minikkuş:) Yoksa siz hala tanımıyor musunuz? Ankarada ki nadide bloglardan biridir kendisi, yazı dili çok eğlenceli ve komik. Resimleri ve kombinleri çok güzel. Ben pek kalamasam da yanların da bi poz verip kaçtım hemen. Ama bunu saymıyoruzzzz:)
Gömlek:Dekolte
Pantolon:Zara
Bootie:Zara
Çanta:Burberry
Gömlek:Dekolte
Pantolon:Zara
Bootie:Zara
Çanta:Burberry
Zetoom bordo pantolonuna BA-YIL-DIMM! Bootie'lerinde çook yakismis sana =) Operimm senii :)
YanıtlayınSilPANTOLON İLE ÇANTA RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM.... BU ARALAR SEVDİĞİM RENKLERDEN;)
YanıtlayınSilhttp://editorist1783.blogspot.com/
Canım ben de seni göremediğim için çok üzüldüm:)
YanıtlayınSilMadem misafircilik istiyorsun kısır-çay-cheesecake üçlüsüne bekliyorum artık:)
Minnoşum yaa bi görünüp kaçtın yanımızdan olmadı böyle bi dahakine tam kadro buluşmalıyız:)ben şahsen canlı canlı gördüm seni o pantalonun içinde ve sakın çıkarma diyorum başka da bi şey demiyorum:)
YanıtlayınSilciddeen bu pantalonla daha bir zayıf mı duruyorsun neee,çok da yakışmış hani;)
YanıtlayınSilaynen tatlım yaaa insanın evli rkadaşları çoğalınca evde buluşmalar da çoğalıyor
YanıtlayınSilaaa minikkuşta oradaymışşş...
YanıtlayınSilsizi gidi gezginler...
bende gelicem yaaa...
böyle bloggerlar toplandı mı çok özeniyorum... hele istanbuldakiler
sık sık buluşuyor offf yaaa...
bu arada hepiniz çok şıksınız...
Zetocum seval ben. seni sürekli takip ediyorum yoklugun inanki çok fark ediliyor.
YanıtlayınSilPantolonuna bayıldımmmmm (: nerden aldın acaba?
kuşum gerçekten de bu pantolon çok yakışmıştı sana, canlısını gördüm ordan biliyorum. aynısı yada çok benzerini gizem tatlısına da aldık hatta :D bide o gün hiçbişi anlamadım ben, en yakın zamanda daha detaylı bi görüşme yapmalıyız. hatta ben de çok isterim kareokeyi:)ama öyle yabancı parcalara gelemem, şöyle eski 45liklerden söyleyecez :) öptüm kuşum.
YanıtlayınSilzetoo
YanıtlayınSilgeçmişolsunn
tatlım sana mail attım acill cevp vermen gerek..lüffeennn
Fit değil fittest'sın canım bence :) topukluyla daha da süper görünüyorsun. minicik bir blogum oldu bugün ve sana da bir teşekkürüm var. sevgiler
YanıtlayınSilcanim ya sana deri ceket cok yakisiyor ve söylemeden gecemiyecegim nekadari güzel zayiflamissin harika görünüyorsun masallah sana! : )
YanıtlayınSilfit ki ne fit! muhteşem duruyor bu pantolon sende, ben de olsam çıkarmam! :)))
YanıtlayınSilsüper olmuş kızlarla da görüşmeniz canım, gizzy ne tatlı çıkmış yine, minikkuş ile de yakında tanışıcaz inşallah ;)
kocaman öperim üçünüzü de :)
Bu pantolonun favorim :)
YanıtlayınSilCNM EVLENİNCE EVDE OTURMACA ARTIYOR AMA İLK YILDAN SONRA ESLİ TEMPO YAKALANIYOR. NEDENSE İLK YIL COK OZENEREK HAZIRLADIĞINDANMIDIR EVİNDEN CIKMAK İSTEMİYOSUN:))
YanıtlayınSilUARADA MİNUKKUSLA BULUSMANIZ NE GÜZEL. SEN TANISINCA TANISMIS KADAR OLDUM. TANIDIĞIMIN TANIDIĞI MİSALİ:))
pantolon gerçekten çok güzel duruyor ;)
YanıtlayınSilçok güzelsin yine şekeriim :))
YanıtlayınSil3güzel bir arada :D
YanıtlayınSilhttp://guzelgulozyigit.blogspot.com/
bordo pantolona bayılanlardan biri benim :) ve de sana çok yakışmış tabi.
YanıtlayınSilZETOCUM ORTAMDAN BİRAZ UZAKLAŞMAK İSTERSEN BURSAYADA BEKLERİM EV OTURMASINA:))
YanıtlayınSil