Uzun bir aradan sonra herkese 'Merhaba' O kadar çok şey birikti ki nerden başlasam bilemiyorum. Ama en önce düğünden başlamalıyım sanırım. En çok görmek istediğim yerlerden biriydi Paris benim için. Hem gördüm, hem de unutulmaz anlar yaşadım. Evlenmek için biz Ankara, İstanbul yada İzmir arasında kalmadık hiç. İstediğimiz şey ailemizle birlikte olup, yurtdışında evlenmekti, telaşsız, stressiz ve bunu çokta güzel başardık. Saçımı, makyajımı herşeyimi o gün kendim yaptım o kısımlarla ilgili bir post ise daha sonra gelicek. Konsoloslukta 18 Temmuz günü birbirimize sonsuza kadar 'Evet' dedik. Hayatınızda sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın, kim ne der diye asla düşünmeyin inanın hep güzel şeyler sizi bulacaktır, bir dost tavsiyesi ;)
Allah kavuştursun tatlım,) Biran önce kavuşun inşallahh
YanıtlayınSilTatlımm erguvan renginin en güzel tonlarını en trend parçalarla birleştirip muhteşem bir şey ortaya çıkarmışsın yine :) hepsi gülüşüne tenine saçına o kadar gitmiş ki anlatamam! tabi bir de ahh şu ayrılıklar olmasa.. :( şafağının en kısa sürede bitmesi dileğiyle tatlımm, mutlu bir pazartesi diliyorum sana!:)
YanıtlayınSilwww.heelsaremydrugs.blogspot.com
Maşallah fıstığıma ;)
YanıtlayınSilMinnoşummmm merak etme bir ay hemencecik geçer kavuşursun Engincana:) elbisen çok güzel tatlımm yanık tene de harika olmuşş yerim seni ben yaa:)
YanıtlayınSilMor kısmı elbiseye başka bir enerji vermiş sanki çok sevdim,fotoğraflar da çok güzel yeşillikler arasında;)
YanıtlayınSilcanımm yine ne güzel olmuşsun, cıvıl cıvıl, yüzündeki mutluluk anlatılamaz...
YanıtlayınSilçizgili elbise çook yakışmış, özelikle üst kısmın mor renk de olması çok hoşuma gitti... Keds ayakkabılarını çok beğeniyorum, bu tarz elbiselerde muhteşem duruyor! Çantanın aynısı bende siyah renkte var, çok kullanışlı....
p.s. bende bu elbiseden istiyorum... sipariş verme şansım var mı?
öptüm canım..
duju
canımmm tarçınımmmm olsun ya çok güzel bir mola oldu bu kez ikiniz içinde!keşke gitmese ama olsun aşkı taze tutan böle şeler =)=) güle güle gitsin sora yine zeynebine geri dönsün!gitti diye üzülme bende üzülürüm=( öptüm severim seni muucucukk
YanıtlayınSilzetocum yine süper olmuşsun yaa... allah kavuştursun diyorum sevdiceğinle ikinizi de...
YanıtlayınSilyaaaaa elbise nası güzel ve sana nası yakışmışşşşşşşş bir an önce kavuşursunzu umarım muah :*
YanıtlayınSiltatlım dekolte butik tam olarak neresi oluyo bu arada allah kavuştursun:):):)
YanıtlayınSilFark ettim de çizgili tişörtler, elbiseler sana gerçekten çok yakışıyor zeto =))
YanıtlayınSilSA teşekkürler canım inşallah uzun sürmeden kavuşuruz sevdiğimle:)
YanıtlayınSilHeels are my drugs ay canım benim çok teşekkürler:) ahh hayatım inşallah şafağım kısa sürer off bekle bekle zor oluyo ya askeri bekledik şimdide iş için beklemedeyiz:)
Ezgicim teşekkürler kuzucuk:)
mervecim teşekkür ederim.Tunalının sonunda Elizin pastanesinin orası canım:)
Minnoşum inşallah canım ben de kendimi diğer işlere vericem artık yoksa böle gün saymakla biraz zor oluyo:) Öperim seni minnoşum:)
Followupfashion di mi ayrı bi hava katmış:) Teşekkür ederim yeşilliklerdeki pozlar en sevdiğim:))
Dujucum o enerjim gitti ama umarım yakında geri gelir:) Hayatım çok kullanışlı çanta ben de grisini almayı düşünüyorum siyahıda çok güzel:) Tatlım sen merak etme ben araştırmaya başladım:) Öperim seni kocaman:)
Coco-jelly miniğim yaa sorma canım ister istemez üzülüyorum ama alıştım gerçi:) Tamam hadi o zaman beni teselli et hani buluş benle falan filan:))
Hamidecim teşekkürler tatlım amin diyorum ve kocaman öpüyorum seni:)
Bonbonum teşekkürler minnoşum:) İnşallah tatlım öperim seni artık buluşma zamanı geldi ona göre bak:)
Lynn mosa minik teşekkürler çok seviyorum ya ben çizgilileri ondan sanırım yakışıyo muck:)