Elbise:Dekolte
Sandalet:H&M
Atlet:Zara
Şort:Bershka
Şimdi resimlere bakıyorum da herşeyim çizgiliymiş benim:) Yazın en sevdiğim trend olan çizgililer farkında olmadan dolabımı istila etmiş:) Klasik marin deseni yerini canlı renklere bıraktı bu yaz. Gerçi onun şıklığı ve yeri ayrı:) Ne olursa olsun çizgililer bu yaz dolabımızı süslüyor bu bir gerçek:)
YAA ZETOCUM HARİKA GÖRÜNÜYORSUNNNNNN
YanıtlaSilcanımmm elbisenin tonları sana ne kadar yakışmışşşşş :) bu tonlar tenine ve saçına şu anda en çok gidicek olan tonlardan ;)) bronz bronzzz :))
YanıtlaSilatletinin benzerini belki de aynısını dün gizzy de postlamıştı. onda da muhteşemdi sende de muhteşemmm :)
tatil postlarına iç geçirmiyor da değilim hanii :))
kocaman öpüyorumm
minnoşummm atlet kardeşliği mi yapmışız biz seninle ne tatlı olmuşsun sen yine öyle:)elbisenii çok sevdim hayatımmmmm:)kocaman öperim seni tatlı yanaklarından:)
YanıtlaSilelbise çok gzl çok hoş zetom...
YanıtlaSililk fotoya bayıldım süper süper süper... Çizgililer sana çok yakışmış çok öpüyorumm mucckkk:)))
YanıtlaSilelbisenin rengi harika durmuş canım o mavi pencere yanında öyle güzel çıkmışınki katalog çekimi olsa yeridir yani =)Öpoomm
YanıtlaSiltatilde neredeydin canim? resimler cook guzel
YanıtlaSilYerim seni çizgili şirinem :)
YanıtlaSilharikasın tatlım.. çok güzel ... elbise çok yakışmış...
YanıtlaSilduju
elbisen çok yakışmış canım, ayrıca o fotoğrafın fonu, mavi pencere, duvar harika olmuş! yerinde olsam orada onlarca kombin yapar stoklardım! :)) katalog çekimi gibi resmen.. :)
YanıtlaSilhttp://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com
seni yerim 2 kombininde birbririnden datlı şu çizgililer renkliler beni benden alıyor :) sana da ayrı bi yakışıyor pek tatlı pek güzelsin kocaman kocaman öperiiğğmmmm
YanıtlaSilçok pis özendiriyorsun yalnız beni, girer evine heeepsini toplar götürürüm şekerim yaa benim gibi çizgili hastası insana yapılmaz ki bu...
YanıtlaSilzetocum inanılmaz kilo verdin sen ya maşallahh. şu an kaç kilosun ve tam olarak ne kadar sürede bu kadar inceldin? yanıtlarını sabırsızlıkla bekliyoruuuuum. :)
YanıtlaSilCok yakismis, yillardir enine cizgili gosteren kiyafetleri kilolu gosterir diye almiyordum. Bu sene benim icin cizgilileri kesfetme yili oldu,donup dolasip cizgili aliyorum:)
YanıtlaSilvavvvvvvvvvvv
YanıtlaSilhayatım mekanlar nası güzel sen nası şekersin canım ya hastayım ya şu haziranda grip oldum bunu başaran tek !) akıllı benim heralde:( ateşim düşsün sana süprüz yapcam öperim seni bitanecim güzel kapli minnakım
YanıtlaSilbu dekolte dediğin nedir, marka mıdır butik midir? ben bilemedim:s btw elbiseye de bayıldım!
YanıtlaSilPembebakteri teşekkürler canım benim muck:)
YanıtlaSilHeels are my drugs kardeş olduk hepimiz desene ne tatlı ya:) Evet ben şimdiden özledim gitmeyenlerin özlemesi daha doğal sanırım:) Öperim tatlım:)
Minnoşum evet canım kardeş olduk çook seviyorum ya renkli pantolonlarlada süper oluyo valla:) Ben de kocaman öpüyorum minnoşum:)
myprincess teşekkürler canım ben bu ara taktım çizgililere:))
aychi teşekkürler tatlışım:) Çizgili ne varsa aldım sanırım deli gibi öpüyorum kocaman:)
xcelis canım orası yakın olsa her gün orda poz veriridim valla:) Sağol tatlım öperim:)
Seçilcim kuşadasındaydım teşekkürler:)
Didoş biliyosun bu halim duman benim:)) Öperim dostumcan;)
Dujucum teşekkürler hayatım:) Beğenmene sevindim öpüyorum seni:)
wear a smile hayatım yaa çok yakın değil bize ondan 1 tane var anca:) Yakın olsa çıkmadım ordan:))
Rococoshum canım benim seninde çizgililerine ben bayılıyorum nolcak bizim bu halimiz haa söle bana:)) Öpüyorum mis yanaklarından:)
Hamidecim çok alemsin gel topla canım yaa aşkolsun nolcak:)
İremcim şuan 600 gr aldım geri tatil yaradı bana anlıyacağın:) Şimdi 58'i biraz geçiyorum eski halime dönücem ama:)) 2 ayda 8 kilo verdim canım onla ilgili post yaptım hatta bi bak istersen.
Lulu canım artık ben onlara inanmıyorum çook aşırı kilolu olmadıkça bence öle durmuyo:) Al canım yaa bu çizgililer sevilmez mi hiç:)
Semacım mersi canım:)
Coco-jelly hayatım yaa iileş biran önce biliyomusun engin geldi sürpriz yaptı bana ben gene iptal bi süre sen de o zamana iiileş bak :))
Sedacım aslında butik ama ihraç fazlası ürünler satan bir yer:) Tabii ben yazmadığım için haklısın anlaşılmıyo bundan sonra yazıcam:) Sağol tatlım çok öperim:)
burası ada değilmi:)
YanıtlaSilkombıler cok hos ve sana cok yakısmıs canım . Sac rengınede bayıldım bu reng ne dıye gecıyor bende boyatmak ıstıorum:)
YanıtlaSil