Bir puantiyedir gidiyor diyenlerdenim.Ama bunu sevdiğim için söylüyorum sakın yanlış anlamayın.Kışın çıktığı kadar yazın da karşımıza çıkıyor puantiye.Her kıyafet ve aksesuarda görücez.Ben yine bunlardan yaparım mantığıyla yola çıktım.Ayakkabılarda ki puantiyeleri çok seviyorum napıyım.Bu yaz bol bol ayakkabılarıma puantiye yapıcam çok kıskandım bunları çok.
En trend baskıların başında şimdiler de bıyıklar yer alıyor.Evet evet doğru okudunuz pala ve uzun bıyıklar.Hımm sölenişi biraz kulağa kötü geliyor biliyorum ama baskıları pek şeker ne dersiniz.Bunları yapmakta bir o kadar basit.Resmin çıktısını alın, t-shirtün üstüne sabitleyin, önce kenarını sonra içini boyayın ve ta taaaaam bıyıklı t-shirtünüz hazır olsun.E tabii bunu almayıp ben de yapıcam.
gerçekten iyi fikir
YanıtlayınSilBen de böyle şeyler yapmak istiyorum. Özellikle tişört boyama! Kalıp mı diyorlardı, bir şey diyorlardı ama hatırlayamadım, onlar da her şekil var mesela. Çok istiyorum ben de yapacağım *-*
YanıtlayınSilAh ah bu miu miu ayakkabıları görünce içim açılıyor benimm :)))
YanıtlayınSilKumaş alıp ayakkabıma uygulayasım var şuan..
Ben yapmıştım kumaş kalemiyle.Çok da zevkli bişey.Çok komik oldu.Tavsiye ederim=)
YanıtlayınSilhttp://hayatmodadanibaret.blogspot.com
şu bıyık olayına zaten hasta olmaya başladım bence hemen bişeyler yapmalı bu fikirlerden :)
YanıtlayınSilevet evet ben de gördüm bir kaç yerde. tişörtten farklı olarak bir de yastığın üzerine yapmışlar bu bıyıktan.çok sevdim ben de zeto denemeliyim...
YanıtlayınSilsüpersin ya ben de kalıbını hazırlamıştım bayadır ama uygulanacak t-shirt arayışındaydım şimdi işleri hızlandırıcam;)
YanıtlayınSilsüpersin ya ben de bayadır hazırlamıştım bıyıklı kalıbımı ama uygulayacak t-shirt arayışındaydım, şimdi hızlandırıyorum işleri ;)
YanıtlayınSilsüpersin ya ben de bayadır hazırlamıştım bıyıklı kalıbımı ama uygulayacak t-shirt arayışındaydım, şimdi hızlandırıyorum işleri ;)
YanıtlayınSil