Uzun bir aradan sonra herkese 'Merhaba' O kadar çok şey birikti ki nerden başlasam bilemiyorum. Ama en önce düğünden başlamalıyım sanırım. En çok görmek istediğim yerlerden biriydi Paris benim için. Hem gördüm, hem de unutulmaz anlar yaşadım. Evlenmek için biz Ankara, İstanbul yada İzmir arasında kalmadık hiç. İstediğimiz şey ailemizle birlikte olup, yurtdışında evlenmekti, telaşsız, stressiz ve bunu çokta güzel başardık. Saçımı, makyajımı herşeyimi o gün kendim yaptım o kısımlarla ilgili bir post ise daha sonra gelicek. Konsoloslukta 18 Temmuz günü birbirimize sonsuza kadar 'Evet' dedik. Hayatınızda sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın, kim ne der diye asla düşünmeyin inanın hep güzel şeyler sizi bulacaktır, bir dost tavsiyesi ;)
Ayy hepsi çok sahane! En son görüntüye bayıldım =)
YanıtlayınSilsonuncuyu çok sevdim çok cici görünüyor:)
YanıtlayınSilZetocum merhaba. Blogtaki resimlerini nasıl bu kadar büyük koyduğun konusunda yardımcı olabilir misin lütfen. Şimdiden çok teşekkürler.
YanıtlayınSilGözdecim merhaba canım.Resimleri yükeldikten sonra alt kısmında boyutu belirleniyo küçük,orta,büyük orjinal boy diye ben büyük kısmını seçiyorum böyle çıkıyo canım.
YanıtlayınSilBenim de büyük seçili Zetocum ama küçük çıkıyor yine de. Çok teşekkürler cevap verdiğin için..
YanıtlayınSilGözdecim blogun temasıyla ilgili olabilir belki canım.Ne demek tatlım:)
YanıtlayınSilya ne kadar tatlı bu kitty ler.. bayıldım...bozmaya kıyamam yapsam sanırım. aynı hayvan figürlü mumları yakmaya kıyamadığım gibi ;)
YanıtlayınSilbende herkes gibi sonuncuya bayıldımmmm
YanıtlayınSilBütün tırnaklara yapmak biraz ürkütücü geldi gözüme çok şirin olsalar bile :) Ama bi kaç tırnağa yapılırsa çok daha hoş görünür gibi gibi Ne de olsa ''less is more'' demişler bir kere:PpP bir de çok zahmetli iş yahu kim sabredebilir buna hazır mı alıp yapıştıyolar aceba merak ettim :))
YanıtlayınSilbayıldım bu kittylere:))))
YanıtlayınSilçok şirinler,çocuk olasım geldi.
YanıtlayınSilhttp://modaruhu.blogspot.com/
beklerim...
Çok şeker bunlaaar... :))
YanıtlayınSilzaten bayılıyorum hello kittye bunlarada bayıldım cnm.
YanıtlayınSilDoğru canım sanırım temayla ilgili birşey. Bu arada bloğumda hediye dağıtıyorum uğrarsan çok mutlu olurum..
YanıtlayınSilzetooo nerdesin neden yoksun iki gündür..?
YanıtlayınSilSedcaım burdayımda post yapamıyorum nette bi sıkıntı var:((Hala çözülmedi sayfam açılıyo ama post yapmama izin verilmiyo anlamadım sorun nerde:((
YanıtlayınSilhello kitty çılgınlığı son hızla devam ediyoor! :))
YanıtlayınSilÇoook güzeller ama sonuncuyu daha çok sevdim :)
YanıtlayınSil