Herkese Günaydınnnnn:) Dışarı da şakır şakır yağmur yağsa da bugün keyfimi hiç bir şey bozamaz.Çünkü benim şirin mi şirin kalpli bir eteğim var:) Ganimetlerle devam ediyorum bu hafta sanırım böyle bitecek.Bittiğin de ise beni bir hüzün saracak.Neyse şimdiden bunları düşünmeyim ve keyfini çıkarmaya bakıyım dimi ama:) H&M bu kış koleksiyonunun çoğunda kalp desenlerine yer vermişti.Bu sefer ki siparişi ben vermedim tamamen dostumun seçimi.Görür görmez zaten gözlerim ışıl ışıl oldu.Aslında tam sevgililer günün de giyilmelik bir etek bu belki o zaman da giyerim tabii kırmızı bir kombinle:) Oje çılgınlığımı bilen dostum da bana renk renk ojeler almış.Tabi ki onlarda H&M.Nasıl yeni eteğimi beğendiniz mi?
Gömlek:Vintage
Kazak:Pull and Bear
Etek:H&M
Ayakkabı:Oz
Çanta:Did by Did
İNANILMAZZZZZ GÜZEL GÖRÜNÜYORSUN BUGÜN CANIMMM BAYILDIM..HARİKASIN!!!
YanıtlayınSilHayatımmm ben çok beğendimm bu eteğiii çok şeker olmuşsun!!!ayrıca ojelerinin rengine de bayıldımm valla şu rezil havada içimi açtın tatlımmm:)
YanıtlayınSilanaaaammm :))
YanıtlayınSilo nee güzel etek ve gömlekk...
çokkk kıskandım hemen isterimmmm :))
aaaa etek cok hos ama ojelerın de cok tatlı.yüzüğünü de yeni farkettm nısanlı mısın yoksa
YanıtlayınSilişte bu benim sevdiğim zeynep... severim seni canım dostum...bir etek bi insana bu kadar mı yakışır aynı gömleğinede hasta oldum zeynebim ..kocaman öperim ...muck:)
YanıtlayınSilherkes yağmur var diyor ama bahçelievlerde güneş içimi ısıtıyor nerede bu yağmur :=)
YanıtlayınSilbu arda en çok çanta ve eteğine bayıldım çok şıksın arkadaşım
senin kalpli eteğini sevsinlerr...nekadar güzel olmuşsun sen böleee...
YanıtlayınSilzeto çok şıkk olmuşsun ya.bayıldım:)etek,kazak,ayakkabı harika.ojelerde tabiki:)
YanıtlayınSilne güzel etek o öyle Zeynepcim, dediğin gibi kırmızıyla da harika olur, çok yakışmış sana canım :)
YanıtlayınSilÇok tatlı olmuşş :)
YanıtlayınSilTATLIM HARİKA GÖRÜNÜYOSUN. HER BİR DETAY BİRBİRİNDEN GÜZEL BAYILDIM. TAM BANA HİTAB EDİYOR. ETEĞE İSE VURULDUM. YURTDIŞINA ÇIKAN DOSTLARA DUYURULUR:))
YanıtlayınSileteğin çok güzelmiş.güzel günlerde kullan..=) bu arada sen nişanlımıydın daha yeni fark ettim =S
YanıtlayınSilOof çok tatlı!
YanıtlayınSilZeto'cum bunun kırmızısı da var;alırsam pişti mi oluruz acaba:)
Topuklulara dönüşünün böyle tatlılık ötesi bi kombinle olmasını ayrıca alkışlıyorum.
HAYAT'tan bile yorum geldi:"ne güzel giyinmiş":))
My Princess teşekkürler canım eteğim güzel ya sanırım ondan:)
YanıtlayınSilHayatım çok teşekkürler canım:) Benim artık İstanbula gidip H&M'e bakma vaktim geldi.Yakın bir zaman da gidiyoruz ona göre hazırlıklara başla sen:)
Nimocum çok teşekkürler canım:)Gömlek annemin veremem de etek olabilir:))
cukulata.alba canım teşekkür ederim.Renkli ojelerin yeri ayrı bende:)Yok canım nişanlı değilim de sözlüyüm:)
Selocanım evet bugün senlik oldum tam.Hanım hanımcık ama şık:)Yalnız 1 günlüğe mahsus söliyim de önceden:)
Sevilcim yağmur yukarı taraflarda sanırsam.Biz o zaman topluca bahçeliye gelelim:)Çok teşekkürler canım:)
Gülçincim teşekkürler canım:)Zaten bi görsen bebe gibi dolaşıyorum etrafta:)Çok nadir etek giyiyorum da şımardım hemen:)
Moda Gezgini çok teşekkürler canım:)Alışık değilim böyle giyinmeye pek sürekli eteğimi çekiştiriyorum halimi bi görsen çok komiğim:)
touch the sky çok teşekkürler tatlım:)Sevgililer gününde de kırmızıyla artık giyicem:)
mughetto çok teşekkürler canım:)
Moda-Yemektarifleri yaa canım çok sağol:)Off en yakın zamanda bi yurt dışına çıkmak lazım baksana ne güzel şeyler var:)
göksucum çok teşekkürler canım:)Nişanlı değilimde sözlüyüm:)
Sevgicim al hayatım sana etek çok yakışıyo:) Hatta senin puantiyeli çorabından bende de oldu artık:)Canım topuklu giydim ama babetimde yanımda:) Yaa siz ailecek pek tatlısınız maşallah size:)
Zeto'm çok tatlısın eteğine bayıldım bayram tatilinde İstanbuL'daydık ilk işim H&M gitmek oldu ama ben bu eteği göremedim...Demek yurtdışından istemek lazım :)
YanıtlayınSilalyansını sevsinlerr söz oldumu kaçırdık mı:) çok yakışmış hepsiii
YanıtlayınSilAslıcım ohh ne güzel gitmişsiniz İstanbula:)Bende çok istiyorum benim gene gezesim gelmiş:)Evet hayatım her yerde yokmuş bu etek:(
YanıtlayınSilModa(e)ratorcüm 1 sene oldu canım:)) Olurda evlenirsem düğün hazırlıklarını görürsünüz artık:)Çok teşekkürler tatlım:)
Zetocummm harika görünüyorsun çok yakışmış eteğin de :) güle güle kullan bebikkk :)
YanıtlayınSilbaYILDIMMMMMMM ETEĞE ÇOK CİCİ SÜPER:) bir blogda birisinde daha gördüm.ya h&m sanırsam sürekli yeni ürünler gelyrmuş başka mağazalarda belli günlerde ama burda öyle dğeilmiş.aman neyse ben bayıldım sana maşallah :)
YanıtlayınSilhayatımmm haftasonu buluşalım da şu istanbul konusunu netleştirelim o zmn:):):)
YanıtlayınSilDidoşcum çok teşekkürler tatlım senin sayende hayatımm:)Çok öperim Didoş:)
YanıtlayınSilSunacım varmış canım öle bişeyler bende okumuştum.Ankaraya açılıncaya kadar kendimce protesto ediyodum ama artık vazgeçtim:)Çok teşekkürler canım:)
Hayatımm tamam canım olmadı Cuma günü Happy hour yapıcaz ya orda da konuşuruz:))Ay çok heyecanlandım bi:)
Aman Tanrim bu ne hosluk, bu ne cazibe! Film karesi gibi yahu.Cok begendim
YanıtlayınSiletekte ojede harika cnm bnmm:)
YanıtlayınSilOo ne bu asil renkler. Bir de bir şey diyeceğim, kargo geldi. Blogumda yazacağım bugün :D
YanıtlayınSilZetooooooo seni yiyebilirmiyim??? süpersin!!!!
YanıtlayınSileteğe bayıldımmmmmm ama gömlek de süpermiş zetocum yaaa:)güle güle giyy hepiciğini:)
YanıtlayınSilcanım sen eteği sormuşsun ama ben rujuna bayıldımmmm:)
YanıtlayınSilçook şirin bişey pekte yakışmış:)
YanıtlayınSilPelincim teşekkürler tatlım.Keşke bir de resimleri açık havada çekmiş olsaydım daha bir mutlu olurdum:)
YanıtlayınSilAyshenur canımmmmm çok teşekkürler.Kocaman öpüyorum seni:)
lynn mosa canım çok teşekkürler:)Yaa süper hayırlı,uğurlu olsun canım:)
Fashion Delight yiyebilirsin tatlım:)) Çok sağol muckkk:)
kürk mantolu madonna çok teşekkürler canımcım:)
Özgecim yaa rujum karma altta bordo üstte kırmızı ne sürüceğimi bilemedim bende ikisini mix yaptım:)
En-tarici çok teşekkürler canım.Hoşgeldin:)
Tü tü tüüü maşallah diyorum tatlım, bu ne güzellik ;)) Etek de çooookk tatlı, iyiki Didem'e sahipsin :)))
YanıtlayınSilnişanlı mısın..formspring gi bi oldu..amaa merak ettim..adsız bırakmak istemiorum ama adımı nasıl yazıcam
YanıtlayınSilgoogle hesabımda yok
madammoda çok teşekkürler canım:)Evet evet iyiki böyle güzel dostlarım var:)
YanıtlayınSilAdsızcım yorumunun sonuna yazsan da olur adını:)Yok canım nişanlı değilim sözlü sayılırım daha yolun en başındayım yani:)