Uzun bir aradan sonra herkese 'Merhaba' O kadar çok şey birikti ki nerden başlasam bilemiyorum. Ama en önce düğünden başlamalıyım sanırım. En çok görmek istediğim yerlerden biriydi Paris benim için. Hem gördüm, hem de unutulmaz anlar yaşadım. Evlenmek için biz Ankara, İstanbul yada İzmir arasında kalmadık hiç. İstediğimiz şey ailemizle birlikte olup, yurtdışında evlenmekti, telaşsız, stressiz ve bunu çokta güzel başardık. Saçımı, makyajımı herşeyimi o gün kendim yaptım o kısımlarla ilgili bir post ise daha sonra gelicek. Konsoloslukta 18 Temmuz günü birbirimize sonsuza kadar 'Evet' dedik. Hayatınızda sizi mutlu edecek ne varsa onu yapın, kim ne der diye asla düşünmeyin inanın hep güzel şeyler sizi bulacaktır, bir dost tavsiyesi ;)
iki halide cok güzel :) makyajsız baya bi küçük göörünüyor
YanıtlayınSilChunli Beauty makyaj senin ilgi alanın o yüzden hemen sana soruyorum:) Daha soft yapsa daha ii olmazmıydı ne dersin:) Bide makyajsız yüzü bi çok parlamamış mı:) Ben bi kendimi kaptırdım:))
YanıtlayınSilBence hiç biri =)
YanıtlayınSilbence ortasini bulsun :)
YanıtlayınSil"Güsel olan her haliyle güsel" cümlesine en iyi kanıtlardan biri :) Ama gülüşü bile daha bi samimi makyajsız halinde.. Ben doğallıktan yana kullanıyorum oyumu..Makyaj geçici,doğallık hep seninle :)
YanıtlayınSilmakyajsız hali muhteşem! fazla unsexy ve bebeksi ama.
YanıtlayınSilCanımm,ben doğal halini daha çok beğendim ama bu fotodaki makyajını baslı basına beğenemedim;) uçuk tonlarda yaptığı makyajlarda harika görünüyor ama,onu inkar etmemek lazım;)
YanıtlayınSilaslinda makyajsiz da cok guzel bi kiz, makyaj gidince ucubeye donenlerden degil:) ama fotograf sonucta bu bi anlik bir sey makyajsiz hali kotu cikmis biraz.
YanıtlayınSil